Stylage

STYLAGE

 

Vad är Stylage?

 

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller bestående av hyaluronsyra,ett kroppseget icke permanent ämne. De

 

används för att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt att öka volym i till exempel kinder och läppar.

 

Är Stylage säker?

 

Ja, Stylage är en mycket säker produkt. Hyaluronsyran i Stylage är icke animalisk och tillverkad i en kontrollerad steril miljö. Stylage är CE-märkt och finns idag i fler än 70 länder.

 

Var kan man använda Stylage?

 

Stylage finns för sju olika koncentrationer. S för fina linjer, M för rynkor och veck samt läppar, L för djupa linjer och veck, XL för att bygga volym i till exempel kinder samt Special Lips för läppkonturer och volym. Hydro och Hydromax är till för att återfukta och vitalisera all typ av hud så som ansikte, dekolletage och händer med bra resultat. Stylage M och Special Lips finns även med bedövningen lidokain®.

 

Vem tillverkar Stylage?

 

Stylage tillverkas i Frankrike av Labroratorie Vivacy. Forskningsteamet med bland annat Estelle Prion och Guy Vitlay har mer än 15 års erfarenhet av att utveckla hudfillers.

 

Varför skall jag välja Stylage?

 

Fler än 500 000 personer i hela världen har blivit behandlade med Stylage som är den modernaste hudfillern på marknaden. Stylage är en mjuk gel utan partiklar. Stylage innehåller den naturliga antioxidanten mannitol. Detta minskar markant nedbrytning och svullnad efter behandlingen.

 

Hur länge håller Stylage?

 

Stylage S, M och L håller i 9-12 månader, XL 12-18 månader. Vid behandling av läppar med Lips 6-9. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare.

 

 

Adress: ST Persgatan 36, 602 33 Norrköping | Telefon: 011-128627 | E-post: katja@beautyklinik.se