Välkommen att besöka oss på Hälsomässan i Norrköping!

 

 

 

 

 

 

   Hem     Behandlingar     Produkter     Utbildning     Priser      Erbjudanden     Profil     Nyheter     Kontakt

 

             

                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikel från Plazakvinna

 


Klicka på bilden för att se en större bild.
 
Smärtfri fettreducering med laser2009 | 7 / 7
Sen ett par månader tillbaka finns en ny fettreduceringsteknik med laser i Sverige. Den är helt smärtfri och ger verkligen resultat.
 
Plaza Kvinna har testat metoden.
Av Charlotta Jakobsson
Var: Beauty Laser Clinic @ S:t Persgatan 36, Norrköping. Tel: 011-128627.

Vad: Det är inte var dag Plaza Kvinna beger sig till Norrköping för att testa skönhetsbehandlingar, men det här lät så revolutionerande att vi inte kunde låta bli. Laser Lipo är en fettreduceringsmetod där lågeffekt-laser används för att ”smälta” bort fett.
Behandlingen utförs med en maskin vid namn Lapex 2000 BCS (Body Contouring System), en vidareutveckling av Lapex 2000. Den sistnämnda används framför allt för lindring av muskelsmärta, men man upptäckte att en ”biverkning” var att en minskning av fettdepåer, och utvecklade då en maskin speciellt ämnad för detta.
Effekten får man genom att laserenergin träffar fettcellerna, som värms upp och bryter ner cellmembranet. Innehållet med vatten, glycerol och fria fettsyror frigörs från cellerna. Innehållet töms ut från kroppen genom lymfsystemet. Fettcellerna minskar i storlek direkt, vilket innebär att resultatet är synligt (och mätbart) direkt efter första behandlingen.
Behandlingen är helt smärtfri – det enda som känns är en svag, behaglig värme.

Hur: Två stora laserpads placeras på området som ska behandlas, i Plaza Kvinnas testpilot Charlottas fall handlar det om midjan och kärlekshandtagen. Padsen hålls av ett stort resårband. Två mindre pads placeras på närliggande lymfkörtlar (när man behandlar magen läggs de vid ljumskarna) för att stimulera lymfsystemet att föra bort överflödsfettet. Sedan sätts maskinen igång och en svag värme är det enda som känns under behandlingstiden. Efter ca 10 minuter flyttar man padsen till nästa område. Att behandla magen tog 40 minuter.
Efteråt kan man kännas lite lös och slapp i det behandlade området, men så fort överflödsfettet transporterats bort försvinner detta. För att underlätta för kroppen att göra sig av med det ”smälta” fettet rekommenderas 15 minuter på en vibrationsplatta alternativt i en infraröd bastu.

Behandlingen är speciellt riktad mot dig som äter bra och tränar, men som ändå har några envisa fettdepåer som inte ger med sig. Det går även att behandla större områden med mer fett, men det kräver fler behandlingar.
En kur om 8 gånger rekommenderas för bästa resultat, men även enstaka behandlingar är verksamma för den som har lite mindre fett att ta bort.

Kostar: 1000 kr/gång eller 5000 kr/8 ggr.

Resultat efter en behandling: Midja -1,5 cm. Höfter -2 cm.

Betyg: 5/5. En solklar fullpoängare. Smärtfri och effektiv fettreducering – what’s not to like?

Notering: Ännu så länge finns Laser Lipo bara på några få kliniker runt om i Sverige, men fler kommer att börja med behandlingen inom kort. Beauty Laser Clinic är även återförsäljare av Lapex 2000 BCS och kan svara på var du kan hitta behandlingen nära dig.
Källa: Plazakvinna.com    

 

                                                                                                                                     

Nyheter

 

Lipolaser »
Fettreducering med omedelbara resultat med succén lapex bcs lipolaser

 

 

 

Lapexbcs i TV »
Fox 40 News har visat den evolutionerande lapex lipolaser i TV.

 

 

 

 

Hälsomässan »
Besök oss och prova på lipolaser behandlingen till reducerat pris på hälsomässan i Norrköping den 23-25 oktober

 

 

 

 

Plazakvinna »
Har testat Lapex bcs fettreduceringslasern hos oss.

 

 

 

Nya Behandlingar »
Snart kommer vi att erbjuda den revolutionerande radiovågsmetoden för rynkreducering och cellulitbehandlingar med den senaste chokvågsterapin som slår sönder fettdepåerna och reducerar celluliter

Resultat syns från första behandlingen

 

 

 

Utbildning »

Vill du arbeta med lipolaser eller IPL.

vi erbjuder utbildning vid köp av valfritt system från oss.